Мария Силвестър подготвя изненада за почитателите си. В момента актрисата и

...
Мария Силвестър подготвя изненада за почитателите си. В момента актрисата и
Коментари Харесай

Мария Силвестър изненада с ново начинание

 Мария Силвестър приготвя изненада за феновете си. В момента актрисата и водеща не е на екран, тъй като предаването " Бригарда нов дом " не се излъчва, само че пък тя има други креативен проекти. Синеоката брюнетка напълно скоро ще започва своя авторска поредност в уеб страницата за видеоклипове Ютюб. Тематиката ще бъде много нетипична за нея – ще се приказва за просвета, за изобретения и за нововъведения в технологиите, написа HotArena.

Мария показа, че ще интервюира разнообразни учени, които ще разказат за достиженията си. Тя твърди, че хорат на науката са освен забавни с специалността си, само че са и изключителни занимателни. " Имат едно характерно черно възприятие за комизъм, което аз доста одобрявам ", споделя водещата.

Откакто не се изявява в ефир, Силвестър се е посветила на новия си план и на сина си – 14-годишния Давид. По едно време загатна, че приготвя книга, но към този момент такава не се е появила на пазара. Дългокраката брюнетка имаше желание да написа за духовното, само че очевидно се отказала от концепцията.

Актрисата от известно време върви на психотерапия и споделя, че е доста удовлетворена от резултатите, които е постигнала. Тя твърди, че тематиката мощно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Пoceщaвa и ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa ce уcъвършeнcтвa и дa oпoзнae вътрeшния cи cвят. " Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo зaпoчнaх пcихoтeрaпия! ", кaтeгoричнa e Мария.

За първи път тя посетила психолог малко след развода си със Силвестър Силвестров. Водещата нееднократно е разказвала, че тогава претърпяла огромни компликации в персонален проект. След раздялата с някогашния й брачен партньор тя останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лв. в джоба и без покрив над главата. Тогава Мария почнала от нулата и едвам си стъпила на краката. Наложило да се настани в дома на другари, до момента в който си откри ново жилище чартърен.

Тя е удовлетворена, че е минала с гордо вдигната глава през компликациите в предишното и те са останали зад тила й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР